Dolačka 31, Poduzetnička zona Podi 22000 Šibenik +385 22 462 008 +385 95 22 01 004

RAZLOZI ZA POČETAK RECIKLIRANJA RABLJENOG JESTIVOG ULJA

Restorani na svim razinama imaju ogromnu potrebu za uljem za jelo. To je jedan od najčešćih sastojaka koji se nalazi u kuhinji, posebno u objektima za pripremu brze hrane. Naravno, kada kroz Vaša kuhinju prolazi puno ulja za prženje, održavanje svježeg i pronalaženje stalnog izvora vjerojatno vam je u prvom planu. Ako to zvuči poput vas, vrijeme je da istražite mogućnosti koje nudi recikliranje vašeg ulja.

Evo nekoliko uvjerljivih razloga za recikliranje vašeg iskorištenog ulja za jelo, ljubaznošću najbolje tvrtke za zbrinjavanje otpadnih ulja u Dalmaciji.

UŠTEDITE NOVAC

Friteza i ulje za kuhanje neće trajati vječno. Tvrtke koje proizvode puno pržene hrane potiču se da ulje zamijene dva puta tjedno. Troškovi zbrinjavanja tog ulja mogu se brzo namnožiti, posebno za restoran koja želi držati troškove pod kontrolom. Kada radite s tvrtkom za odvoz ulja, možete gotovo eliminirati troškove povezane s odlaganjem ulja.

POMOZI LOKALNOM GOSPODARSTVU

Kada tražite najbolju uslugu zbrinjavanja otpadnog jestivog ulja na području Dalmacije, bitno je da idete sa uhodanom tvrtkom. Dugi niz godina po ustaljenom hodogramu, redovito obilazimo područje cijele Dalmacije od Paga do Dubrovnika, uključujući i otoke.

PROMIČITE KORIŠTENJE BIODIZELA

Možda to ne shvaćate, ali većina svjetskog biodizela dolazi iz jednog od dva izvora: sojinog ulja i otpadnog jestivog ulja. Biodizel sagorijeva čistije, poboljšava rad motora i sigurniji je za okoliš ako se njime ispravno postupa. Ukratko, što više biodizela, to bolje. Ako koristite uslugu zbrinjavanja otpada, velika je vjerojatnost da pretvorite Vaše otpadno jestivo ulje u biodizel.

SMANJITE OTPAD

Ako svoje ulje za prženje ne odlažete pravilno, nesumnjivo će završiti u odvodima ili u kanalizacijskom sustavu. Ulje se taloži u cijevima i prelazi u čvrsto stanje, što uzrokuje ozbiljne probleme odvodnim sustavima, bez obzira na njihovu veličinu. Kada reciklirate svoje ulje za kuhanje, možete znatno smanjiti količinu otpada koji se ispušta u okoliš. To je dobro za vaše poslovanje i zajednicu u cjelini.

RECIKLIRAJTE SA PROFESIONALCIMA

Ako Vas interesira mogućnost recikliranja otpadnog jestivog ulja, vrijeme je da pozovete BIO ULJA d.o.o. tvrtku koja nudi kompletnu i profesionalnu uslugu na području cijele Dalmacije.Otkako smo svoja vrata otvorili davne 2012. godine, obvezali smo se na zadovoljstvo kupaca. Bez obzira trebate li uslugu odvoza otpadnog jestivog ulja, biorazgradivog otpada, ambalažnog otpada ili čišćenje mastolova ili Vam dolazi inspekcija, slobodno nam se obratite.

U pripravnosti smo da vam pomognemo i u hitnim slučajevima. Mi smo tvrtka sa svim potrebnim dozvolama i certifikatima. Vrijeme je da saznate što BIO ULJA d.o.o. mogu učiniti za Vaše poslovanje. Podignite telefon i nazovite već danas!